- Tu jesteś
- Forum
- Miejscowki
- Temat: Wisła obczajcie!
-
klimek
24/06/10 20:34Własnie przejrzałem fotki z tego co teraz dzieje się na stożku, zobaczcie http://www.downhillcup.eu/stozek/index.htm
Ja sie jaram!!
-
Albert
25/06/10 07:39dzisiaj jade to katowac!
-
klimek
25/06/10 09:26a my jutro! yo!
-
Krzysiek
25/06/10 18:59łoo!
-
klimek
26/06/10 22:29kurde chłopaki polecam wpaść na stożek opyla sie na maksa, cena karnetu całodniowego 40zł daje mozłiowść zjechania 20 razy, i trasy sie nie nudzą. Jeszcze tylko niech Gagat dokończy swoją traske na polanach to bedzie ekstra. Do tego jeszcze zakosy Schodka pod wyciągiem to juz w ogóle miszcz!
-
Albert
27/06/10 20:19ja w szoku co sie dzieje w wisle. mega zabawa,kilka tras, mozliwosc polepienia przejazdu w rozny sposob, tak aby jechac roznymi liniami. karnety tanie, myjka rowerowa, mila obsluga, trasy przygotowane. brakuje czegos?
jeden minus - trzeba uwazac, zeby nie zderzyc sie z kims w dolnych sekcjach, gdzie trasy sie krzyzuja.
-
domino
28/06/10 00:00no ja bez tasm to sie gubilem
-
bielun
28/06/10 11:25Meeega! Jak tam przyjechalismy to przez chwile poczulem sie jakbym wyjechal juz z Polski! Nie do wiary! Obsluga mila, pomocna i ciagle usmiechnieta, tras multum to posklejania wlasne linie, praktycznie kazdy zjazd mozna inaczej zmixowac. Trasa freeridowa daje tyle radosci, ze przy zjezdzie do wyciagu sama mi sie morda cieszyla. Zakrety pod wyciagiem(te Schodka) to jest mistrzostwo! Bardzo fajne zmiany, przydaloby sie jeszcze tylko troche wiecej hop i poprawic ten stolik, bo wczoraj Gagat go robil ale jak sie ujezdzilo to nie wyszlo to bardzo na plus, gdyz na najezdzie polowa osob domykala zawieche;/
-
Albert
28/06/10 13:35
-
Albert
28/06/10 13:35na błocie ciezko bylo poleciec ten stolik. ja, dzieciol i klimek nie skoczylismy go czysto
-
klimek
28/06/10 18:06stolik niestety jest kiepski, w sobote po południu wyschło bardzo ale i tak tylko przednim kołem doleciałem. Trzeba to poprawić bo nawet jak na suchym da sie dolecieć to nie bedzie funu, a musi być fun na trasie!
-
bielun
29/06/10 00:16Doleciec sie dalo na suchym, Tomek jeszcze go poprawial tylko podkopane wybicie zostalo i zawieszenie konczy sie juz na wybiciu, wiec w locie tzw. wor kartofli;/ Poza tym przydaloby sie wiecej skokow na tej freeridowej trasie, jakies double, stoliki itp